Jastuk Panino

11.90 

  • Jedna veličina: 53x25cm
  • Profesionalan dizajn: realističan uzorak kruh printan na jastuk
  • Punjenje jastuka od pamuka koje se može izvaditi
  • Zabavna dekoracija za kauč, krevet, kafić, ured..
  • Idealan poklon za sve uzraste, a pogotovo za mlađe
  • Pogodan kao jastuk, ukras ili za zabavu..

141 na zalihi

  • Plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja ili bankovnim prijenosom
  • Brza dostava 1-3 radna dana
Kategorija:

Veličina i materijal: vanjski dio jastuka izrađen je od visokokvalitetne mikrofibre, dok se unutarnje punjenje od pamuka može izvaditi i staviti natrag u jastuk prema potrebi. Print je obostran što ga čini dodatno realističnim. Mekana podrška za glavu ili zanimljiva dekoracija kauča, ovaj jastuk će se sigurno uklopiti u Vaš dom. Zbog svoje dimenzije 53×25 cm lako je prenosiv i jednostavan za održavanje.

Profesionalan dizajn: zbog svog upečatljivog i realističnog dizajna, jastuk kruh zasigurno će izazvati pozitivne reakcije Vaših gostiju i prijatelja na druženju u Vašem domu. Ukoliko volite zanimljive dekoracije na kauču, ovaj jastuk je pravi izbor za Vas!

Cool poklon: za sve ljude koji se vole našaliti i pokloniti simpatičan poklon, s jastukom kruhom sigurno nećete pogriješiti. Simpatičan kao poklon za dječji rođendan, dobra šala s prijateljima ili dar za blagdane, ovaj jastuk garantirano mami osmijehe na lica.

Upute za njegu: prije uporabe jastuk operite ručno ili u perilici na maksimalno 30 stupnjeva. Savjetujemo da perete posebno navlaku radi bržeg sušenja. Nije dozvoljeno korištenje izbjeljivača.

Plaćanje & dostava

Način plaćanja

Bankovna transakcija
Uplatite direktno na naš bankovni račun nakon zaključivanja narudžbe. Koristite indentifikacijski broj narudžbe kao poziv na broj. Vaša narudžba biti će isporučena kad sredstva budu vidljiva na našem računu.

Pouzećem
Plaćanje gotovine dostavljaču prilikom dostave paketa.

Dostava

Dostava se vrši preko GLS kurirske službe. Cijena dostave je 4,90€ za naružbe koje se plaćaju preko bankovne transakcije ili 5,90€ za plaćenje pouzećem.